Design trends

Cateva tendinte in tehnologia bailor SMART in 2024

In ultimii doi ani, am asistat la o explozie a dispozitivelor inteligente pentru casa. Astazi, acestea au devenit must-have pentru proprietarii de locuinte care doresc sa isi monitorizeze casele, sa isi protejeze copiii sau sa aiba bucatarii mai inteligente, printre altele. 

Acestea fiind spuse, exista unele dispozitive smart home la care multi proprietari de locuinte nu se gandesc imediat, inclusiv tehnologia „smart bathroom”. Gadgeturile inteligente pentru baie pot oferi confort, siguranta, reducerea deseurilor si imbunatatirea sanatatii, impreuna cu preturi mai mici pentru utilitati. Mai jos, acoperim cateva dintre cele mai bune accesorii inteligente pentru baie pe care sa le adaugati in casa dvs.

Ce este o baie Smart?

O baie Smart (inteligenta) este o baie echipata cu tehnologii avansate care imbunatatesc confortul, eficienta si functionalitatea spatiului. Aceste tehnologii sunt integrate pentru a oferi o experienta mai personalizata si mai convenabila tuturor utilizatorilor.

Viitorul igienei personale: cele mai inteligente dispozitive pentru baie

Baile viitorului sunt mai inteligente, mai curate si mai elegante. Acestea pot aduce beneficii sanatatii noastre mentale si bunastarii generale si au optiuni suplimentare de personalizare. 

Vase WC inteligente

Multe toalete inteligente au caracteristici precum colace incalzite, capace automate fara atingere, lumini de noapte si chiar difuzoare pentru muzica dvs. preferata. 

Toaletele inteligente sunt mai compacte si mai bine concepute decat toaletele traditionale, astfel incat ocupa mai putin spatiu. De asemenea, sunt mai igienice, deoarece nu necesita atingere si multe toalete au functii de autocuratare. 

Paravan de intimitate reglabil

Sticla de intimitate reglabila va permite sa schimbati intre transparenta si opacitate anumite zone din baie. Sticla are un aspect opac natural si blocheaza vederea pentru o intimitate totala, dar lasa sa treaca lumina naturala. Puteti schimba geamul de la transparent la mat sau puteti seta controale automate utilizand smartphone-ul sau asistentul vocal.

Dus inteligent

Un sistem de dus inteligent va permite sa setati temperatura apei, debitul, durata dusului si multe altele prin intermediul unui dispozitiv inteligent la alegere. Principalele beneficii ale dusurilor inteligente includ temperatura constanta a apei, mai multa siguranta, lumini ambientale, mai multe functii de imbaiere si economii de apa si energie. Aceste sisteme de dus smart folosesc un termostat pentru a mentine o temperatura constanta a apei si pentru a preveni schimbarile bruste. 

Lumini de cromaterapie

Culoarea joaca un rol esential in modul in care gandim si ne simtim. Fiecare culoare raspunde unei nevoi fizice pe care o avem, astfel incat acestea va pot ajuta sa obtineti starea de spirit potrivita pentru baie. De exemplu, portocaliul va poate face sa va simtiti mai fericit si mai energic, in timp ce albastrul va poate face sa va simtiti mai calm si mai relaxat. Puteti integra luminile prin sistemul de iluminat, alegerea unei cabine de dus cu cromoterapie, etc. 

Baterii de baie inteligente

Bateriile de baie smart utilizeaza indicatori de temperatura si senzori de eficienta care va permit sa controlati utilizarea apei in baie. Acest lucru reduce cantitatea de apa irosita si imbunatateste eficienta si economiile. Datorita functiei de afisare a temperaturii nu este nevoie sa masurati manual temperatura manual, evitand astfel sa va raniti mainile din cauza temperaturii ridicate a apei. 

Daca vreti sa va amenajati baia cu accesorii sanitare Smart consulta portofoliul nostru de produse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *